Ingrediente: 1 sfecla rosie mare 2 morcovi 1 telina mijlocie 4 cepe mici ulei cat sa poti praji zarzavatul 1 ardei gras 250 ml suc de rosii leustean bors cat...
Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa 6 cartofi medii 2 scarite de porc sau garf afumate 200 g smantana 1 ou 200 g rosii pasate 1 litru de bors si o legatura de leustean
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g carne vita, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion, 1ardei, tije de...
Ingrediente: 1 kg carne cu oase 2 sfecle rosii mici o telina mica 1 morcov, - jumatate de varza mica 2 cartofi, 2 cepe, 100 g mazare 1 fir de praz mediu 1 l...
Ingrediente: 400 g. carnea tocata fin un os de porc 2 linguri de orez 2-3 morcovi 1 ceapa 2 rosii 2 cartofi mici 1 telina mic 500 ml. Bors 1 cub supa de legume...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 1 kg carne de miel pentru ciorba 1 litru bors (concentrat bors) 1 ceapa 1-2 morcovi 1 pastarnac sau patrunjel 20 g telina 20 g dovlecel 1 ardei...
Ingrediente: 1/4 varza alba 1 ceapa 3 catei usturoi 1 lingurita boia dulce 100 g. afumatura 2 linguri de pasta de rosii 2 linguri de smantana 2 cani de bors