Briose cu telemea de oaie si legume

Briose cu telemea de oaie si legume
Antreuri
8 porții
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Briose butchy - briose fara unt


Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Albusurile se bat spuma si se dau la rece.Galbenusurile se freaca cu smantana,uleiul si un praf de sare.Se adauga faina in ploaie,praful de copt,telemeaua rasa pe razatoarea fina,gogosarul tocat marunt,ciupercile tocate dupa ce au fost putin calite in ulei,maslinele in sferturi si spuma de albusuri.Se amesteca pt omogenizare foarte usor de jos in sus.Formele se ung cu margarina,iar apoi se adauga compozitie in forme lasand cam un sfert de loc liber pt a putea creste briosa si nu a curge in cuptor.Se mai rade telemea deasupra sau cascaval si se da la cuptorul incins,la foc mediu pana se coc,daca trec testul cu scobitoarea sunt gata.
    pofta buna,sunt delicioase,in foto apar si placintele mele cu branza in straturi rulate,dar reteta pt ele vo dau data viitoare.
    pe curand!!!
    suto dana ioana


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

13/12/2013

Delicios

(0) (0) abuz
15/04/2013

Splendida.

(0) (0) abuz
12/04/2013

O sa fac maine !!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
12/04/2013

Minunata

(0) (0) abuz
12/04/2013

Bune ca aperitive...cred ca merg si reci!

(0) (0) abuz
12/04/2013

Iti lasa gura apa

(0) (0) abuz
rosala ceci
rosala ceci, 12/04/2013

Gustosssssssssss

(0) (0) abuz
13/01/2012

Excelent...voi pregati si eu maine..

(0) (0) abuz
LIANA
LIANA, 29/09/2009

PERFECTA,SUUUPER BUNA !!

(0) (0) abuz
sdanaioana
sdanaioana, 28/09/2009

Super

(0) (0) abuz



+