Ce mai este prin frigider?Aha, niste dovlecei, oua, unt, o leaca de cascaval si...cam atat.In camara, niste fulgi de porumb.Ce naiba sa fac ca parca as manca ceva bun dar nu gretos si nici prajit. Gata, stiu! Priviti ce-a iesit!Immm si ce bunaciune! Da:asta nu mai puteti privi asa ca, treceti la treaba.
Amestecul se toarna intr-o forma acoperita cu hartie de copt unsa cu unt si...la coptor cu ea pana cand se rumeneste bine (15,20 min).
Comentarii:
Dovleceii se rad sau cum sa fie? oricum ar fi nu cred sa se faca in 15-20 min.
Reteta e buna, dar explicatia e aiurea de tot. Cred ca e cea mai proasta pe care am vazut-o pana acum pe site.
Ce mai explicatie..esti varza
Este sanatoasa si buna pentru cei care vor sa-si mentina greutatea in limitele normalului.
Foarte bun!!!!!!!!!!!
Imi plac dovlecei,trebuie sa fie buna acesta mancare o sa o incerc si eu ,multumim....