Dovlecei pane cu cascaval ras
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
Dovleceii se spala bine,se curata de coaja si se taie unul felii subtiri rotunde iar celalalt se taie pe lung,in feliute subtiri.
Se sareaza cu un praf de sare,apoi se trece fiecare feliuta prin pesmet.Ouale se bat separat intr-o farfurie.
- După trecerea fiecare felie de pesmet, pesmet amestecat cu ou ramas ulei batut.Incingem intr-o tigaie, apoi felii pane de dovlecel ultimul trece prin ou bătut și apoi se prăjește în ulei fierbinte, dar da sub foc de la penetrant bine și nu arde, walleye prajit tranșe rămase elimina pânză absorbant.
Pentru a scapa de exesul de grasime, se rade cascavalul deasupra. - Se servesc calzi sau reci,cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
bucatareasa
Ce aveti, mah?
sunteti cu capul toti? cum adica, cum e posibil sa se posteze asa ceva? dar ce are, ma rog?
fratilor, daca vreti o faceti, daca nu, nu. ce tot atatea comentarii de kkt?
ati luat-o razna sau ce?
am gătit această rețetă
NICO
Rog traducere în limba română !!!!!!!!!!
S
steve_s2022
Orice comentariu este de prisos.Proasta si fudula este autoarea/ "bucatareasa", proasta este si reteta.
J
John_
Cum e posibil sa se posteze asa ceva?
dana
Asa putem trece orice prostie: paneu cu cascaval, paneu cu branza telemea, paneu cu paneu din fulgi de porumb, sosuri cu ardei iute, etc.,etc.... asta nu este o reteta si nici nu e scrisa ok La pämänt!!!
E
emylya
Nu se poate așa ceva. Fără cuvinte...
Martha
Traducerea retetei este foarte proasta.
Punctează această reţetă