Ingrediente: un dovlecel potrivit de mare un ou 4-5 linguri faina 4-5 linguri pesmet branza putin sarata ( aprox. o jumatate de cana) sare, piper,vegeta marar...
Ingrediente: 1 dovlecel mare 2 oua 2-3 linguri apa minerala 50 gr faina alba 50 gr branza de oi sare, piper negru boia de ardei dulce 1 lingura frunze de...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
O reteta foarte simplu de facut si foarte rapid (fara sa luam in cont timpul de copt). O reteta pe care eu o faceam putin diferit vedeti reteta aici , verisoara memei mele ne-a dat reteta ei, mi sa parut ceva mai crocanti. Una receta muy sensilla y muy
O reteta foarte simplu de facut si foarte rapid (fara sa luam in cont timpul de copt). O reteta pe care eu o faceam putin diferit vedeti reteta aici , verisoara memei mele ne-a dat reteta ei, mi sa parut ceva mai crocanti.
Una receta muy sensilla y muy