Petitchef

Flori de dovlecei pane

Antreuri
2 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Am spalat florile si le-am scos pistilul (alte retete se fac cu tot cu pistil, dar eu prefer sa il scot).Pregatim compozitia amestecand ouale cu sare dupa gust , faina cu apa minerala, alternandu-le pentru a nu face cocoloase.La sfarsit adaugam si cascavalul , care in prealabil a fost dat prin razatoare.Se scufunda florile in compozitia rezultata si pun in tigaie cu uleiul incins.
    Lasati florile cu aluat din plin nu le scurgeti.Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un prosop de bucatarie absorbant.Pofta buna!!!!


Întrebări:




Comentarii:

edithke, 06/05/2014

EXCELENT

(0) (0) Abuz
16/07/2013

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
13/12/2012

Preferatele meledoar ca utilizez florile cu ansoa ,nemaipomenite

(0) (0) Abuz
22/07/2011

'Am spalat florile si le-am scos pistilul(alte retete se fac cu tot cu pistil,' Unde regasesc aceste flori in ingrediente ca sa le prepar ca atare cfm retetei. Consider ca reteta este incompleta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Omletă de dovlecei și quinoa
Omletă de dovlecei și quinoa
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
7 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează