Clatite cu piept de pui si ciuperci

Clatite cu piept de pui si ciuperci
Antreuri
5 porții
Ușor
2 h 30 m

Ingrediente

5

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Clatite japoneze


Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare,se ia spuma atunci cand fierbe carnea.dupa ce pieptuleste fiert,se taie marunt,se adauga ciupercile taiate si ele marunt,se adauga sare,piper dupa gust,se taie si mararul marunt si se adauga in compozitie.se incorporeaza si cele doua oua,se amesteca bine toate ingredientele.la nevoie pentru a se lega mai bine compozitia mai puteti adauga un ou.cu aceasta compozitie se umple fiecare clatita in parte si se ruleaza.intr-o tava de ena unsa cu putin ulei se aseaza clatitele una langa alta,se toarna smantana subtiata cu putin lapte peste clatite ,apoi se presara cascavalul ras pe deasupra.in cuptorul incins in prealabil,introduce-ti tava in cuptor pana se rumenesc frumos pe deasupra.cam 15 -20 minute.va doresc pofta buna.sunt delicioase.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/10/2014

Eu, fac aceeasta reteta si este Super buna

(0) (0) abuz
11/03/2013

Buna reteta , dar as ancerca-o sub forma de tort . sper sa fie mai aspectoasa !!

(0) (0) abuz



+