Clătite vegane și fără gluten
Clătitele sunt perfecte și pentru gustare, desert sau micul dejun simplu. Aici, vă oferim o rețetă vegană și fără gluten. Clătite pufoase pe care trebuie doar sa le decorezi cu topping-ul la alegere (sirop de arțar, fructe, ciocolata etc.) Urmați pas cu pas rețeta noastră garantată fără gluten, fără ouă și fără lactoză!
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Clătite cu banane fără adaos de zahăr, perfecte pentru micul dejun!
-
Clătite proteice cu zer, gustarea perfectă înainte de sport!
-
Clatite cu pastis
-
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Preparare
Preparare10 min
Timp așteptare20 min
Gătire30 min
Într-un bol, zdrobiți bananele folosind o furculiță.
Adăugați zahărul, uleiul, laptele vegetal și amestecați.Adăugați iaurturile de soia, drojdia și amestecați.
Adăugați faina puțin câte puțin și amestecați.
Pentru clătite foarte moi, lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 20 de minute la frigider (opțional).Încingeți o tigaie la foc mic. Odată încinsă, puneți un polonic mic de aluat, întindeți ușor și gătiți aproximativ 1 minut.
►Sfat: clătitele dvs. vor fi gata când se formează bule la suprafață.
Lăsați cealaltă suprafață să se gătească puțin mai puțin de 1 minut.Repetați operațiunea până când nu mai rămâne aluat.
Aranjați clătitele una peste alta pentru a forma un turn frumos și ... gata!
Tot ce trebuie să faceți este să le ornați după cum doriți, sirop de arțar, coulis de ciocolată, fructe proaspete...
Observații
Banană: poate fi înlocuită cu 120 gr de sos de mere
Lapte de migdale: nu ezitați să variați plăcerile folosind băuturi cu alte arome (orez, soia, nucă de cocos etc.)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!