Petitchef

RULOURI CU CREMA

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crema de vanilie:

Ganache de ciocolata:

Preparare

  • Se face aluatul:
    Se amesteca drojdia cu zaharul si borsul cald si se lasa la crescut.Se cerne faina intr-un castron mai mare,se adauga un pic de sare ,uleiul si drojdia cu borsul.Se framanta bine si se obtine un aluat neted.Se lasa 30 minute la crescut.
  • Intre timp m-a ocupat de confectionarea formelor din coli de scris unse cu ulei,impaturite in doua ,rulate si capsate.Am scris pentru a ajuta si pe altele ca mine care nu au forme.Aceasta idee a gasit-o fiica mea pe internet dar nu-si aminteste unde.
  • A luat aluatul l-a intins foarte subtire ,l-am taiat fasii ,l-a rulat pe tuburi foarte putin suprapus si a asezat rulourile in tava acoperita cu hartie de copt.
  • Le-a copt la foc potrivit timp de 20 minute.A facut 3 ture pana am terminat aluatul.
  • A facut crema de vanilie amestecand intr-o cratita ouale cu zaharul,faina si laptele le-a pus pe foc si le-a fiert pana cand au devenit ca o budinca.
  • A lasat-o la racit apoi a adaugat untul amestecat bine cu esenta de vanilie.A batut bine crema pana cand a iesit pufoasa.
  • Pentru crema ganache a topit ciocolata cu 100 g de frisca si a lasat-o la rece.
  • Cand s-a racit a amestecat-o bine,bine cu frisca ramasa batuta teapana.


Întrebări:




Comentarii:

Ilona91, 13/05/2020

Cat zahar in aluat?

(0) (0) Abuz
25/04/2014

Exelenta!!!

(0) (0) Abuz
05/01/2014

Exelent

(0) (0) Abuz
24/11/2013

Bv esti dasteapa

(0) (0) Abuz
26/10/2013

Imi plac

(0) (0) Abuz
26/07/2013

F. f. bune !

(0) (0) Abuz
27/01/2013

Rulourile sunt preferatele mele

(0) (0) Abuz
06/07/2012

Simpla , buna si de efect!!!

(0) (0) Abuz
11/04/2012

Sunt foarte bune....................

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel si somon afumat
Rulouri de dovlecel si somon afumat
16 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Crema de branza Crema de branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează