Pricomigdale umplute

Ingrediente
5
Pentru umplutura:
Rețete inrudite
-
Rosii umplute - simplu si gustos
-
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
-
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
-
Rulouri de clătite cu sfeclă roșie, umplute cu ricotta și rucola
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Cuptorul se preincalzeste la 150ºC. Zaharul pudra si migdalele se amesteca intr-un bol. Albusurile se bat spuma cu zaharul tos si se amesteca cu esenta de vanilie.
- Se adauga amestecul de migdale omogenizand cu grija. Se pune compozitia intr-o punga de ornat si se formeaza fursecuri pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor 2 minute. Se lasa sa raceasca.
- Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele. Pricomigdalele se ung si se lipesc doua cate doua. Briose cu afinePricomigdale cu nuci si ciocolata.
- Butoane cu ciocolataBudinca glazurata cu fructe de padurePricomigdaleAmandineFursecuri cu albusuriBiscuiti olandeziChec clasicAmarettiNugaClafoutis cu nectarineRulada de martipanBiscuiti cu coacaze rosiiFursecuri de Craciun.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!