Cum sa faceti crema chiboust?

votează acum
Altele
10 porții
Dificil
2 ore

Daca intentionati sa faceti un tort Saint-Honoré, nu va abateti de la regula cremei Chiboust! „Dar ce este crema Chiboust?” → bine, este pur si simplu o crema de patiserie „blocata” (crema de vanilie + albusuri batute (fie se incorporeaza albusurile batute spuma in crema fierbinte fie se face o bezea italiana – adica se oparesc albusurile batute cu un sirop de zahar la 117 C )). Urmati cu atentie pasii pentru crearea cremei Chiboust (cunoscuta si sub numele de „crema Saint-Honoré”). Cu ajutorul fotografiilor noastre si explicatiilor scrise, nu veti da gres!


Ingrediente

10

Pentru crema de patiserie :

Pentru bezeaua italiana:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Timp așteptare1 oră

Observații

Dupa ce ati terminat ornarea tortului Saint-Honoré, va trebui sa il puneti la rece timp de minim 1 ora astfel incat gelatina sa se intareasca.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+