Pulpa de pui gata fiarta, fara piele, am dezosat-o si am taiat-o marunt. La fel a procedat si cu morcovul gata fiert, tot din supa, ardeiul si coada de appio-care au fost crude. Ciupercile le-am spalat, le-a curatat, le-am scos coditele si le-a taiat marunt.
Si dupa ce s-au inmuiat, am adaugat ardeiul si appio, apoi, la final, celelalte legume gata fierte si carnea- a sarat si piperat dupa gust. Oul batut bine l-a amestecat cu ingredientele racite, a mai pus si vreo doua linguri de smantana, apoi a umplut palarioarele ciupercutelor.Nu mi-a imaginat ca umplutura o sa-mi ajunga la fix, dar recunosc ca a indesat bine de tot palariutele .
In tava de yena a turnat putin ulei de masline, apoi inca putin peste fiecare palarioara. Le-a lasat la cuptor vreo 15 minute, apoi a asezat peste fiecare palarioara doua felii de cascaval in forma de cruce si le-am mai lasat 10 minute.
Le-a servit cu o minunata salata de sfecla cu hrean si chimen, facuta de soacra mea. Si o palarioara taiata in doua.
Comentarii:
Super!
CODITE LA CIUPERCI?O ABERATIE TOTALA!CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
Si ceapa?
\in l.romana nu am gasit appio. asa ca nu am incercat .Daca nu va veti invata sa folositi cuvinte romanesti voi renunta sa va mai ciresc
Delicios
Super!!!!!!!