Chiftelute de naut

Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Nautul se lasa la hidratat 4-5 ore, apoi se fierbe. Se lasa sa se racoreasca si se mixeaza impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, doua linguri ulei de masline, condimentele arabesti si sarea si piperul.
  • Daca vi se pare ca este prea uscata compozitia rezultata adaugati cateva linguri din apa in care a fiert nautul.
  • Formam chiftelutele de naut si le "tavalim" prin susan. Stropim chifetelutele cu ulei de masline.
  • Dam tava la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute. Servim cu salata de rosii si patrunjel sau cu sos de iaurt.
  • Foarte gustoase si satioase, numa' bune pentru un meniu de post.

Punctează această reţetă

SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Dana

Cat timp se fierbe nautul ?

abuz

Diana Lucia

Nautul in general este o leguma foarte sanatoasa.

abuz

anonymous

Am s-o fac cu prima ocazie




Am facut humus ,a fost f bun ,cred ca si chiftelutele vor fi la fel

abuz

anonymous

Interesanta reteta...

abuz

anonymous

Excelent !

abuz

anonymous

F bun

abuz