Bureti pleurotus cu legume

Altele
3 porții
Ușor
45 min

Delicios si sanatos

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Curatam buretii, ii spalam bine si ii lasam sa se scurga pe un servet curat.
  • Intr-un castron calim buretii in untul topit timp de 4-5 minute dupa care adaugam ceapa, morcovii, pastarnacul (taiate in cubulete) porumbul, fasolea, frunza de leustean si 100 ml apa. Condimentam cu sare, piper si lasam la foc mic pana cand scade apa ramasa.
  • Dupa ce a scazut, tragem vasul deoparte si punem compozitia intr-un vas termorezistent.
  • Preparatul se serveste cald cu patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras deasupra.
LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
28/03/2014

Arata bn

(0) (0) abuz
07/03/2014

Excelent!..am mai facut aceasta reteta

(0) (0) abuz
29/12/2013

Nice

(0) (0) abuz
10/02/2013

Super gust

(0) (0) abuz
25/01/2013

Super

(0) (0) abuz
07/12/2012

Arata bine si cred ca merita gatita

(0) (0) abuz
23/11/2012

Este f .bun

(0) (0) abuz
21/11/2012

Este excelenta, si foarte gustoasa

(0) (0) abuz
29/10/2012

Foarte usor de facut si foarte gustoasa

(0) (0) abuz
29/10/2012

MI SE PARE EXCELENTA

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2