Bulz romanesc

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Pentru inceput se face mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei, apoi ouale se curata si se zdrobesc cu o furculita intr-un bol, se pune apoi branza de burduf si se amesteca bine, pana se omogenizeaza.
- Mamaliga se taie felii groase, care se preseaza pe rand, pe o felie de mamaliga presata se pune o lingura de compozitie, apoi se formeaza o bila (aveti grija sa nu iasa compozitia, faceti bilele rotunde).
- Tapetati o tava cu hartie de copt, puneti bilele (ornate cu ceva feliute de kaiser) si le dati la cuptor, pentru aproximativ 15 minute. Dupa ce scoateti bulz-ul de la cuptor,presarati-l bine cu branza.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
GnUIRNuirnrungurngurngurgnurgneirungurnIEEJWIEJIWJEIWEJIWEJIWJEIJIJIEWGNURRJHgurnUI
am gătit această rețetă