Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte. Am făcut o mămăligă mai moale din apă, sare, ulei şi mălai.
Într-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mămăligă, deasupra am presărat telemea de oaie rasă şi kaiserul prăjit.
Am pus un alt strat de mămăligă, apoi brânza de burduf, iar apoi ultimul strat de mămăligă.
Cu o lingura am facut 2 cuiburi în mămăligă, în care am pus cele 2 ouă. Am presărat cascaval ras şi am dat la cuptor ptr 20 minute.
Comentarii (16):
E bun dar nu e bulz
Foarte bun!
Schimba-i numele si o sa fie bun. Ingredientele seamana mai mult a tochitura decat a bulz.
Gustos,f.bun!
Tare mistooo , Simona !
Acsta nu se numeste"bulz" spune mai bine" mamaliguta in strat cu kaizer si oua
Ffb
Mi-a facut pofta, poate il voi face in w.e.
Perfect!
EXCEPTIONALA