Petitchef

Reteta Traditionala de Bulz

Aperitiv
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mai intai, preparam o mamaliga mai moale si fierbem ouale. Intre timp, pregatim vasul de lut, tinandu-l in apa rece timp de 15 minute, dupa care il ungem cu unt din belsug, astfel incat bulzul sa nu se lipeasca de vas.
  • Cand mamaliga este gata, punem un strat format din o treime din mamaliga, peste aceasta, branza de burduf faramitata cu furculita, cateva varfuri de cutit de unt si 2 oua taiate in jumatate.
  • Acoperim cu inca o treime din mamaliga si repetam cu branza telemea, celelalte doua oua, unt si, in final, ultimul strat de mamaliga.


Poze

Reteta Traditionala de Bulz
Reteta Traditionala de Bulz - poza 2
Reteta Traditionala de Bulz - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

fp, 28/07/2022

Deabia astept sa il fac si eu.

(0) (0) Abuz
11/01/2013

F Buna!!!!!!!!!!!!Pofta buna!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
30/06/2012

Ok!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bulz cum imi place mie
Bulz cum imi place mie
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bulz
Bulz
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bulz cum imi place mie
Bulz cum imi place mie
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bulz romanesc
Bulz romanesc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulada de branza cu oua
Rulada de branza cu oua
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Placinta cu spanac si branza de burduf
Placinta cu spanac si branza de burduf
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează