In ziua de astazi torturile sunt de culori vii sau toate culorile, de diferite arome sau combinatii de arome, de dimensiuni mari sau de dimensiuni mici, cu pietre, perle, floricele sau alte elemente decorative, sub forma rotunda sau dreptunghiulara, cu un etaj sau mai multe, lucrate in fondanta, martipan, cu frisca ori ciocolata de toate culorile si toate necesita indemanare si mult talent.
Zilele torturilor ornate simplu doar cu frisca nu s-au sfarsit, dar au evoluat. Tortul a incetat de multa vreme sa fie doar un desert. Acum se vorbeste de tendinte, iar acestea pun accent pe torturile de dimensiuni mari, culori vii, decoratiuni. Nu exista limite de proiectare, arome sau combinatii de arome, totul depinde de imaginatia noastra si iscusinta sau indemanarea cofetarului.
Daca doriti sa experimentati nu va fie frica sa incercati o reteta de tort, dar tineti cont de urmatoarele sfaturi: alegeti o reteta rapida si usoara, folositi fructe proaspete si de sezon, pregatiti creme in combinatii contrastante, amestecati ingredientele omogen, coaceti la temperatura indicata, insiropati cu o aroma potrivita, ornati cu pasiune si imaginatie, lasati la rece si SERVITI CU POFTA!
Noi am ales cateva retete usoare de tort, voi experimentati si gustati pe care doriti.
Comentarii:
Sint SUPER retetele ! Multumesc mult pentru retete !
DIVERSITATE, IDEI SI PROVOCARI DE PUS IN PRACTICA ! EXCELENTE RETETE !
Un frumos evantai de retete!
Tot sa alegi