Ingrediente: 250 g faina, 125 g margarina 80 g zahar, 1 ou intreg + 2 galbenusuri, un praf sare, 2 pere tari 150 gr zahar + 150 apa 3 ciusoare, 1 lingurita...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Pentru Blat : 200 g . făină 125 g . unt 5 g . zahăr Pt umplutura: 2 oua 3-4 linguri de zahar(daca perele sunt f dulci puteti taia cantitatea de...
Ingrediente: 250 g faina 125 g margarina 80 g zahar 1 ou intreg + 2 galbenusuri un praf sare 2 pere tari 150 g zahar + 150 apa 3 ciusoare, 1 lingurita...
Ingrediente: Aluat: 250 g faina 30 g zahar 100 g unt 1 ou sare Umplutura: 2 borcane compot de pere 50 g nuci maruntite 2 oua 30 g faina 70 g zahar 1 zahar...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 300 g faina 100 g zahar pudra 1/2 plic praf de copt 200 g unt 2 galbenusuri 30ml zeama portocala 50 g migdale pudra 15 g faina 100 g zahar 10 ml...
Ingrediente: Pentru aluat: 120 g faina, 150 g zahar pudra, 50 g miere, 60 g unt, 1 galbenus, 2 linguri nuca macinata, 2 linguri de zeama de portocale, 2 linguri...
Ingrediente: 1 plic crema de vanilie sau de cremsnit (cine vrea poate pune si frisca), 2 plicuri zahar vanilat 500 ml lapte 50 ml compot (suc de fructe, apa cu...