Tarta cu pere - delicioasaaaa!

O armonie de gusturi... blatul usor crocant... crema delicata si perele aromate
Ingrediente
4
Pentru Blat :
Pt umplutura:
Preparare
Preparare30 min
Gătire45 min
Pentru Blat :
Pune toate ingredientele in robotul tigaie , și putoare - N poate 1 minut . întreaga compoziție cheag.Wrap aluatul într-o foaie și a dat-o la rece in frigider .
Albusurile se bat bine cu zaharul pana se obtine o spuma densa.
Se adauga galbenusurile, zaharul vanila si faina.Se prepară o tigaie tort cu 26cm fund detașabil , uns cu ulei si faina au un tapet .
Aluatul se scoate din frigider si se intinde cu sucitorul... se aseaza aluatul in tava. se toarna crema in tava.
Perele curatate de coaja, cotoare se taie felii.
Migdale Bruyez și da cuptorul încălzit în prealabil.
Da mare căldură în timpul primelor 20 minute , apoi se lasa la foc mediu maro . Lasa sa se raceasca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Ioana
Are gust de hartie.
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Exact cum imi place mie...eu nu am avut migdale sa pun pe deasupra, asa ca am pus cateva nuci macinate
am gătit această rețetă

Mircea
Reteta e scrisa intr-o limba oribila. Ce faceati pe vremea scolii, fetelor ?
Cami
Felicitari!
Ati furat si pozele si textul.

brebenel_a2020
Zici ca a tradus o militia
Irina
Poate că e bună, Dumnezeu știe -dacă s-ar înțelege în ce limbă e scrisă! Cred că nici traducerea bing n-ar da asemenea monstruozități de exprimare :(
anonymous
Mama ,ce buna!
M
marilenapascal
Super tarta...a devenit preferata intregii familii !
anonymous
Foarte buna tarta!!! acum am gustat prima bucatica. delicioasa!
Punctează această reţetă