Tarta elvetiana cu pere si mere

Desert
8 porții
Ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, apoi se adauga untul la temperatura camerei, taiat in cubulete mici si se continua mixarea pana ce crema devine spumoasa. Se presara faina in ploaie amestecata cu praful de copt. Se toarna aluatul intr-o tava de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se aseaza felii de mere si de pere, iar in centru 3 mere taiate si curatate de samburi si coaja, crestate, in care se pune un praf de zahar amestecat cu scortisoara. Se presara un pic de zahar peste toate fructele si se da tava la cuptor, la 180 °C. Se face proba scobitoarei. Cand se scoate din cuptor se ung merele din centru cu peltea de mere topita sau cu miere amestecata cu un pic de scortisoara.
CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Este buna.

abuz

O sa o incerc si eu

abuz

FRUMOASA SI SUNT CONVINSA CA I GUSTOASA , INCERC SI EU ZILELE ASTEA

abuz

F,b

abuz

Arata foarte bine si sunt sigura ca e excelenta ..si nu foarte scumpa! Multumim!

abuz

Pare f.buna

abuz

F.buna

abuz

Abia astept sa fac si eu!

abuz

SUPER

abuz

SUPERBUNA

abuz
  • pagina 1 / 2