Ingrediente: o salata verde, mare 2 dovlecei tineri,medii 2 morcovi o ceapa rosie mica 4 rosii /o mana de rosii cherry 1 lingurita mustar de Djion (sau...
Ingrediente: 2 oua fierte tari 500 g cartofi noi taiati in jumatati sau sferturi 115 g fasole verde taiata bucati mici 115 g mazare congelata 115 morcovi...
Ingrediente: 1 kg mazare proaspata sau congelata 2 banane 2-3 mere 200 g nuci sau alune caju 2 morcovi fierti si taiati marunti 2 linguri de otet balsamic 2...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: un buchetel de broccoli putina conopida un morcov rasun fir de ceapa verde tocat patrunjel verde tocat sare ulei de masline otet balsamic putin...
Ingrediente: O bucata carne frageda de vitel Condimente diverse Cateva frunze de dafin 1 lingurita mustar 1 morcov zdravan ras ½ kg rosii coapte 1 lingura...
Ingrediente: 2 linguri zahar brun 2 linguri sos de soia 1 lingura vin de orez 3-4 linguri otet de orez 1 lingura ulei de susan 1/4 cana ulei vegetal 2...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g. cartofi 3 morcovi 1 praz (sau o ceapa) 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet zeama de la o lamaie sare si condimente dupa gust...
Ingrediente: o sfecla rosie fiarta 5 cartofi fierti 1 morcov fiert o mana de mazare din conserva sau congelata si fiarta 1 castravete si un gogosar in otet 2...
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o...