Salata romana

Antreuri
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Se spala salata,se rupe cu mana in bucatele.
    Se spala si se curata morcovii si dovleceii si se dau prin razatoarea mare.
  • Se spala rosiile si se taie in bucati potrivite.
    Se taie ceapa atfel incat sa obtinem inele.
    Dessingul se face prin amestecarea cu telul a mustarului, cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
  • Se pune untul/uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si se rumenesc feliile de paine cateva minute, se scot si se taie cubulete.
  • Se aranjeaza straturi succesive din legume, se pune si dressingul, totul trebuie sa arate cat mai apetisant.Deasupra se pun bucatele de paine si se serveste.

Punctează această reţetă

Cris_cokieCris_cokie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: