Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel Pentru...
Ingrediente: 1/2 piept de pui 4~5 linguri de fulgi de cocos 1 lingurita cury 1/2 lingurita sare pentru pieptul de pui 500 gr. cartofi 2 castraveti acri 4~5 oua...
Ingrediente: Un piept de pui, 3-4 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel mari, 5-6 cartofi, o telina, un borcan mare de castraveti murati, 500 g maioneza, sare,...
Ingrediente: 1 kg piept de pui 4 morcovi 1 telina de marime medie 10 cartofi( in coaja se fierb) 20 castraveti murati 10 gogosari 10-20 masline 400 g mazare 2...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 1 buc piept de pui 50 ml sos de soia 4 rosii mari 4 castraveti 6 ridichii 2 buc ceapa verde 30 gr. unt 2 linguri ulei de masline 1/2 kg cartofi...
Ingrediente: un piept de pui fiert sau carne de vita fiarta(care e prea atoasa deci nu o recomand) 3 morcovi fierti 2 cartofi fierti 5 linguri de mazare 2...
Ingrediente: 150 g piept de pui dezosat, fara piele, fiert si taiat cubulete mici 6 creveti medii, decorticati, fierti si taiati cubulete cativa creveti...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 350 g ciuperci 3 cartofi 3 morcovi 2 radacini patrunjel 100 g cascaval 1/2 piept de pui 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar 3 fire ceapa...