Ingrediente: 500 g pipote, 6 cepe verzi cu tot cu cozi, 3 morcovi mici, 1 ardei gras, 4 rosii foarte coapte, decojite, 500g mazare, 2 linguri de marar tocat.
Ingrediente: 500 g amestec de pipote si inimi de pui 500 g cartofi, curatati si taiati cubulete de 2 cm 2 linguri de ulei de floarea-soarelui 2 cepe, tocata...
Ingrediente: 1/2 kg pipote si inimi de pui, 3 cepe mari, 2 catei de usturoi, 1 ardei capia rosu sau pasta de ardei, sare, piper, boia de ardei iute, apa, 3-4...
Ingrediente: 1/2 kg ficat de pui, 1/2 kginimi si pipote, 5 oua fierte, 1 ou, 1 ceapa verde, frunze de patrunjel, 1 catel de usturoi, sare, piper, boia de ardei...
Ficatul este un aliment contestat de nutritionisti: pe de o parte, este bogat in fier si alte elemente nutritive, pe de alta parte, este ridicat in colesterol.
Ingrediente: 500 g ficatei de pui 500 g pipote si inimi 2 legaturi ceapa verde o legatura usturoi verde o legatura marar o legatura patrunjel 4 oua + un ou...
Ingrediente: o caserola de pipote si inimi de pui 2 cepe 1 ardei 1 morcov 2 radacini de telina 1 cartof mare 2 dovlecei 3-4 linguri de orez o jumatate de...
Ingrediente: 1 kg ficat de pui(sau jumatate ficat,jumatate inimi si pipote) 3 oua fierte 2 oua crude 150 g smantana ceapa si usturoi verde marar si patrunjel...
Ingrediente: 1 kg de ficat de pasare 500 g de pipote si inima de pui 200 g de carne tocata de pui doua legaturi de ceapa 1 de marar sare si piper dupa gust 3...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.