Ficatul se spala,se curata de pielite si se pune la fiert.Se spumeaza ori de cate ori este nevoie.Cand este bine fiert,se pune la scurs se lasa sa se raceasca si apoi fie se da prin masina de tocat fie se toaca bucatele mici.
Ficatul se spala,se curata de pielite si se pune la fiert.Se spumeaza ori de cate ori este nevoie.Cand este bine fiert,se pune la scurs se lasa sa se raceasca si apoi fie se da prin masina de tocat fie se toaca bucatele mici.
Intre timp ceapa se toaca marunt,la fel si usturoiul si se calesc in putin ulei.Apoi se pun peste ficatul maruntit.Se adauga veredeata dupa gust,un ou crud,smantana si se omogenizeaza bine toata compozitia.
Intre timp ceapa se toaca marunt,la fel si usturoiul si se calesc in putin ulei.Apoi se pun peste ficatul maruntit.Se adauga veredeata dupa gust,un ou crud,smantana si se omogenizeaza bine toata compozitia.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se ia o tava(de chec am folosit eu) se unge cu ulei si se pune compozitie cam cat sa acopere fundul tavii.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se ia o tava(de chec am folosit eu) se unge cu ulei si se pune compozitie cam cat sa acopere fundul tavii.
Apoi se pun si cele 3 oua fierte si restul compozitiei.Se bate oul ramas si se toarna peste compozitia din tava. Dam totul la cuptor pt cca 30-40 de minute.
Apoi se pun si cele 3 oua fierte si restul compozitiei.Se bate oul ramas si se toarna peste compozitia din tava. Dam totul la cuptor pt cca 30-40 de minute.
Comentarii:
Multumesc e super la gust si usor de facut
Excelent