Drob de pui

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper. Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.
- Le lasam sa fiarba apoi le dam pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn . Verdeata o spalam bine.
- Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.
- Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute , sare, piper , si amestecam usor cu mana.
- In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.
- Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
anonymous
Aceasta reteta am s-o fac si eu maine
anonymous
Bravo imi place simplu si delicios
Punctează această reţetă