Petitchef

Drob din maruntaie de pui si ciuperci

Felul principal
10 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Maruntaiele de pui se pun la foc in apa rece impreuna cu foile de dafin. Se spumuieste de cate ori este nevoie. Conserva de ciuperci se scurge bine de zeama. 5 oua le fierbem tari si le curatam de coaja.
    Ceapa verde, usturoiul verde si patrunjelul se spala bine si apoi se taie marunt.
  • Dupa ce maruntaiele au fiert, se scurg de apa si se dau prin masina de tocat impreuna cu ciupercile. Intr-un vas incapator amestecam tocatura de maruntaie si de ciuperci si verdeata taiata marunt. Adaugam doua oua crude si amestecul de condimente speciale pentru drob.
    Incingem cuptorul.
  • Un vas rezistent la foc se unge bine cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Punem o treime de compozitie in tava si nivelam, apoi asezam simetric cele cinci oua fierte. Acoperim ouale cu restul de compozitie si nivelam supratata. Bagam vasul la caldura cuptorului, pe raftul de sus, si il lasam acolo, la foc potrivit, pana capata o crusta bronzata (aproximativ 40 min).
  • Intr-un castronel batem bine cu o furculita un ou si doua linguri de mustar. Turnam acest amestec peste drob si mai lasam la cuptor 10-15 minute pana ce prinde o culoare aurie.
    Servim alaturi de telemea, cas, mustar si ridichii.


Întrebări:




Comentarii:

17/04/2014

The best

(0) (0) Abuz
01/05/2013

Varza

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci la cookeo
Risotto cu ciuperci la cookeo
4 porții
26 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Retete de Drob Retete de Drob

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează