Ingrediente: 800 - 1000 g carne de vitel, taiata cubulete ardei gras, rosu, taiat julien 1 pastarnac, taiat julien 1 carota, data pe razatoarea cu dinti mici 2...
Ingrediente: 250 g paste fainoase 3 foi lasagna 250 g varz 150 g brânz burduf 100 g cascaval ras 100 g unc pui 150 g carnati 50 g sunca de curcan 50 g salam...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 300 g paste farfalle 100 g prosciutto 3/4 cana rosii uscate feliate 4 lg de unt 2 galbenusuri de ou 2-3 lg de smantana 1/2 cana vin alb sec 2-3 lg...
Ingrediente: 1 piept de pui; 10-15 ciuperci proaspete; 200 gr. spaghete; 2 catei de usturoi; 300 gr. smantana; parmezan; ulei de masline, sare, piper,...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.