Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se fierb pastele farfalle dupa instructiunile de pe ambalaj. Intre timp se face sosul. Se taie rosiile uscate si prosciutt in fasii subtiri.
  • Intr-o tigaie se pun cele 4 linguri de unt si se adauga rosiile si prosciutt. Calim putin, apoi adaugam cele 2 galbenusuri frecate cu smantana si diluate cu vin alb.
  • Adaugam in tigaie, punem si pesmetul si lasam sa fiarba 2-3 minute. Adaugam si sucul de lamaie, coaja rasa, crutoanele si patrunjelul proaspat tocat.
  • Se ia de pe foc si se serveste cald peste paste.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sunt curios dacă italienii sau oricare altă nație își schimbă scrisul în română..scrieți în limba română măi italienilor sau ce sunteți voi!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

5

abuz