Paste farfalle cu sos de rosii
O mancare completa atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Am folosit farfalle italiene aduse de prieteni din vacanta lor in Italia.
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
Curatati si taiati marunt ceapa si usturoiul.
Puneti-le la prajit intr-o lingura de ulei de masline, adaugati apoi muschiul taiat cubulete si lasati sa se rumeneasca.Adaugati sosul de rosii si condimentati.
Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute.Puneti la fiert o oala mare cu apa si sare.
Cand apa fierbe adaugati pastele si le fierbeti timpul indicat pe pachet.
Le scurgeti bine si le amestecati cu sosul pregatit.
Serviti imediat, adaugati cuburi de cascaval si decorati cu rosii cherry.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă