Paste farfalle cu sos de rosii

Felul principal
Ușor
50 min

O mancare completa atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Am folosit farfalle italiene aduse de prieteni din vacanta lor in Italia.

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Paste farfalle cu sos de rosii - Preparare etapa 1Curatati si taiati marunt ceapa si usturoiul.
    Puneti-le la prajit intr-o lingura de ulei de masline, adaugati apoi muschiul taiat cubulete si lasati sa se rumeneasca.
  • Paste farfalle cu sos de rosii - Preparare etapa 2Adaugati sosul de rosii si condimentati.
    Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute.
  • Paste farfalle cu sos de rosii - Preparare etapa 3Puneti la fiert o oala mare cu apa si sare.
    Cand apa fierbe adaugati pastele si le fierbeti timpul indicat pe pachet.
    Le scurgeti bine si le amestecati cu sosul pregatit.
    Serviti imediat, adaugati cuburi de cascaval si decorati cu rosii cherry.

Punctează această reţetă

catalina_lCatalina_l

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: