Budinca de cartofi cu cascaval
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Budinca cu mere si caramel
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Cartofii fierti se dau prin razatoarea cea mare , peste care punem smantana ,cascavalul ras galbenusurile, zarzavatul tocat marunt ,delikat iar la sfarsit , albusurile batute bine spuma amestecand bine compozitia rezultata .
- Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia peste care punem restul de cascaval ras si dam la cuptor pentru 30 minute .Cand este racita bine se poate taia .
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 265Kcal
- Carbo: 17.9g
- Grăsimi: 15.4g
- Grăsimi sat.: 8.7g
- Proteine: 13g
- Fibre: 1.6g
- Zahăr: 2.3g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (159g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!