Budinca de cartofi cu cascaval

Budinca de cartofi cu cascaval
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
55 min
265 Kcal

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Budinca cu mere si caramel


Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Cartofii fierti se dau prin razatoarea cea mare , peste care punem smantana ,cascavalul ras galbenusurile, zarzavatul tocat marunt ,delikat iar la sfarsit , albusurile batute bine spuma amestecand bine compozitia rezultata .
  • Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia peste care punem restul de cascaval ras si dam la cuptor pentru 30 minute .Cand este racita bine se poate taia .

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 265Kcal
  • Carbo: 17.9g
  • Grăsimi: 15.4g
  • Grăsimi sat.: 8.7g
  • Proteine: 13g
  • Fibre: 1.6g
  • Zahăr: 2.3g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (159g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+