Ingrediente: Pentru salata: 200 gr paste 40 gr roșii uscate la soare 125 gr mozzarella di bufala (sau fior di latte) Ulei de măsline Sare Piper Pentru pesto de...
Ingrediente: 1 rosie mare 1 carne tocata de vita (carne de hamburger) 2 lingurite sos de pesto 2 frunze de salata 2 felii de ceapa 1 felie de mozzarella
Ingrediente: 300 gr tortellini 125 gr de rosii cherry (aproximativ 15) 120 gr mini mozzarella 3 frunze proaspete de busuioc 35 gr de rosii uscate (aproximativ...
Obtinuta in mod traditional din lapte de bivolita, mozzarella a cucerit repede lumea intreaga datorita prospetimii si gustului dulce, si este unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii gastronomice italiene.
Ingrediente: 3 felii de paine cu cereale 2 felii de sunca serrano sau jambon 3 felii de mozzarella 2 linguri de pesto verde (tip genovese) 3 frunze proaspete de...
Ingrediente: 1 chifla de burger 3 linguri de sos de pesto 4 roșii uscate 1 felie de pancetta 1 lingura de ulei de masline 1 bucata carne de vita tocata piper...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 2 lingurite de pesto 4 felii de...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 1/2 cana sos Pesto 1 blat de pizza precopt 2 cani de piept de pui prajit sau copt 200 g anghinare din conserva, scurse 1/2 cana branza rasa...