Ingrediente: 1 1/2 cup de faina 2 lingurite de praf de copt varf de cutit de sare 1/4 cup cacao 1 lingurita scortisoara 1/4 lingurita nucsoara 1/2 cup nuci...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 gasca de 3, 5 kg 1 felie franzela 3 oua 6 catei usturoi 1 morcov 1 fir de praz 2 mere sare boia 500 g orez 100 g unt 150 g stafide 1 pahar vin...
Morcovii se gasesc in toate dimensiunile, formele si culorile. Aceste legume radacinoase se gasesc in jurul lumii. In retete culinare pot fi fierti, inabusiti, copti si consumati ca atare.
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 75 g orez cu bobul lung o cutie mica de boabe de porumb dulce 20 g stafide 100 g morcovi mici putin sofran oregano 1 fir de...
Ingrediente: 3 cani apa in care a fiert carne 1 morcov 1 ceapa 1 telina mica 100 g migdale 30 g muguri de pin 50 g stafide 300 g orez 5 boabe cardamom sare...
Ingrediente: 2-3 mere, taiate felii subtiri 2-3 carote date pe razatoare, cu dinti mici 400 g ananas, taiat bucati (poate fi si conservat) 150 - 200 g stafide...
Ingrediente: pentru sos: 200 g. dovlecel 30 g. stafide 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 2 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o...