Intr-un castron se amesteca praful de copt si sucul de mere pana devin spumoase.
Intr-un castron se amesteca, zaharul, bicarbonat de sodiu, scortisoara, nucsoara si sarea. Se adauga ulei, miere, morcovi, apa si de amesteca bine cu sucul de mere.
Se adauga nuci sau stafide.Se toarna amestecul in tavite de muffins , se coc timp de 30 minute sau pana cand scobitoarea iese curata. Odata racite, se adauga glazura (din zahar, margarina , vanilie si apa).
Si praf de copt si bicarbonat la o amarata de cescuta de faina... cam mult.. cred ca are un gust... de... bicarbonat de te tragi pe maini... La cantitatile date in reteta, un praf de copt cred ca este mai mult decat bine... oricum sunt mai multe ingrediente"discutabile"...Nu cred ca este o reteta care merita incercata...
Comentarii:
Si praf de copt si bicarbonat la o amarata de cescuta de faina... cam mult.. cred ca are un gust... de... bicarbonat de te tragi pe maini... La cantitatile date in reteta, un praf de copt cred ca este mai mult decat bine... oricum sunt mai multe ingrediente"discutabile"...Nu cred ca este o reteta care merita incercata...