Pune puiul la fiert cu legumele, si sarea in apa cat sa-l acopere,pina cand e fiert bine. Scoate carnea din supa si dezoseaz-o. Tai-o infasii (daca ti se pare prea multa carne, foloseste cat crezi decuviinta).
Intr-o cratita topeste untul si pune orezul spalat si scurs.Caleste-l pana ce scade apa. Adauga zeama de supa astfel incat sa fie 3degete deasupra orezului. Cand incepe sa fiarba, da focul mic si lasapana ce bobul e aproape fiert.
In acest timp pune uleiul intr-o tigaie si prajeste putin boabele cecardamom. Scoate-le. Pune migdalele si mugurii de pin si prajeste-lepana devin aurii. Scoate-le din ulei. Adauga stafidele si ai grija case prajesc practic instantaneu! Scoate-le din ulei. Pune fideaua ruptamai mic si aureste-o in ulei.
Pune carnea si tot ce ai prajit, cu tot cu uleiul, in orez, amestecausor, verifica de sare si piper si da cratita la cuptor pentru 10- 15minute.Serveste cu salata de patrunjel (tabuleh) sau salata verde.