Ingrediente: rasol de vita, 2 kg 6 l de apa 400 g morcov 200 g ceapa putina telina si patrunjel/pastarnac 8 cartofi medii, cam de aceeasi marime. sare, piper...
Ingrediente: 500-600 g carne de vita 2 cepe mijlocii 3 morcovi 1 pastarnac 100 g telina ulei patrunjel verde Pentru galuste: 2 oua 9-10 linguri de gris 2...
Ingrediente: 500 g carne de vita taita cubulete 800 g fasole verde la conserva 2 cepe 4 morcovi 4 teline 2 pastarnac Un sfert gulie Delikat 200 g rosii...
Ingrediente: zarzavat (2 morcovi, jumatate de telina, 2 patrunjei, un pastarnac, o ceapa) 1 kg oase de vita 1 cub Knorr de vita 1 pachet de burta prefiarta,...
Carnea de vita este bogata in grasimi, dar jumatate dintre acestea sunt mononesaturate, benefice totusi pentru inima. Cu toate acestea, carnea de vita cu putina grasime, consumata din cand in cand, este benefica.
Ingrediente: 500 g carne 2 cepe mari 2-3 rosii 2 ardei gras rosu si verde 3 morcovi 1 pastarnac 3 cartofi 2 cuburi Knorr de vita piper sare boia de ardei...
Ingrediente: 700g burta prefiarta 1 kg oase de vita cu putin a carnita pe ele 6 morcovi mari 1 telina 2 radacini pastarnac medii 2 radacini patrunjel medii 1...
Ingrediente: carne de manzat taiata cuburi ulei de masline un cub de unt o mana de frunze de salvie proaspata sare, piper faina 1 radacina de pastarnac 2-3...
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita o cana de orez cu bob mare o ceapa 1 morcov 1 pastarnac 1 ou sare, piper marar, patrunjel faina Pentru dres: 2 oua sare...
Ingrediente: 1 kg carne de miel pentru ciorba 1 litru bors (concentrat bors) 1 ceapa 1-2 morcovi 1 pastarnac sau patrunjel 20 g telina 20 g dovlecel 1 ardei...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...