Ingrediente: 1,5- 2 kg varza varza sau verzele sa fie de marime mijlocie si mai "indesate un ciolan de cca 1- 1,5 kg 2 cepe 1-2 buc ardei un morcov mai micut 6...
Ingrediente: 1 kg coaste de porc 1 lg pasta de rosii, 1 lg mustar cimbru salvie 1 lg miere usturoi uscat 1 lingurita boia 3-4 lg ulei de masline sare piper 3-4...
Ingrediente: 1 pete 1 ardei rosu 2 cepe rosii 2-3 catei de usturoi 3-4 rosii 1 rdcin de ptrunjel 1 morcov 70 g pasta de tomate 1 lamaie ptrunjel cimbru ulei de...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 1 peste de marime medie 6 cepe mijlocii 6 rosii 500 ml suc de rosii 2 linguri ulei 1 capatana de usturoi sare, piper, cimbru foi de dafin.
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
Ingrediente: 700 g pulpa de miel cu os doi cartofi mari 2 morcovi 3 rosii micute 2 pahare vin alb sare piper -cimbru 3 felii de slanina 6 catei usturoi ulei