Ingrediente: Aluatul de tarta : 300 gr faina 1 lingurita de sare 60 gr zahar 12 gr de drojdie de patiserie proaspata 3 oua 130 gr unt 800 gr prune 100 ml...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 350 g. faina 120 g. zahar pudra 1 praf sare 220 g. unt 1 galbenus Pentru umplutura: 750 g. prune 1 albus batut 3 oua 250 g....
Ingrediente: Ingrediente blat: 200 gr unt 4 oua 150 gr zahar pudra 300 gr faina 1 lingurita sare 1 pachet praf copt 2 linguri cacao 150 ml lapte 300 gr prune...
Ingrediente: 250 gr untura 150 gr zahar pudra 100 gr smantana sau iaurt 2 oua 1 lingurita de otet 1 pachet de praf de copt Faina cernuta (cat cuprinde ; eu am...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: Aluat: 600 g faina 300 g unt 2 galbenusuri + 1 ou intreg 2 linguri mari smantana un praf de sare si zahar 400-450 g gem de caise sau prune Maia: 25...
Ingrediente: 150 g faina 150 ml lapte 150 ml apa minerala 2 oua sare 300 g branza de vaci 4 galbenusuri 3 linguri de zahar 1 lingurita coaja rasa de lamaie 2...
Ingrediente: -500 gr de varza murata -300 gr de ciolan afumat (sau peste afumat) -2 carnati afumati -10-12 prune uscate -1 ceapa -2 catei de usturoi -1,5 l apa...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 200 g unt 3 oua 3 linguri smantana faina gem de prune zahar pudra esenta de vanilie esenta de rom miez de nuca 2 pliculete de ness 1 plic praf de...