Ingrediente: un praz mare , 350 g masline kalamata, 5 snitele de porc , un cub concentrat, foi de dafin, boabe de piper, boia dulce, patrunjel, pasta de...
Ingrediente: praz, telina, morcov, pui fara os (am pus piept), carnati de porc proaspeti, vin alb, unt, ulei de masline, lapte, [smantana si supa], faina,...
Ingrediente: 2 fire de praz carne de porc slaba(felii) 20-25 g ridiche alba 1 lingura ulei Pt sos: 100 ml supa dashi 2 linguri sos de soia 4 linguri mirin(sau...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 700 g ciolan porc 1 ceapa mica 1/4 praz 1 pastarnac 1 morcov 1/2 telina mica cca 1 ardei rosu (eu am avut de la congelator) suc de rosii o mana...
Ingrediente: 1 conopida sau 500gr congelata 700gr carne tocata ( vita sau mix vita-porc) 1 kg cartofi 1 praz 1 ceapa medie 1 ou cimbru rozmarin 100gr branza...
Ingrediente: pentru cca 25 nems : 1 praz 350 gr carne de porc tocata 1 morcov mare 1 lingura ulei de susan 3 linguri sos soia piper proaspat macinat 1/2...
Cu o aroma mai delicata si mai dulce decat ceapa, prazul adauga o nota subtila unor retete fara sa acopere alte arome care sunt prezente. Desi prazul este disponibil pe tot parcursul anului, sezonul lui este toamna si in prima parte a primaverii.