Sarmale in foi de praz

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Prazul se taie in bucati de aprox 12 cm,se cresteaza pe o parte ,ca in imaginea de mai sus.
    Intr-o tigaie se caleste putin praz tocat .Se adauga orezul ,se lasa pe foc pana ce acesta devine putin auriu.
  • Se ia de pe foc , se lasa sa se raceasca,se amesteca cu carnea,se condimenteaza cu sare,piper,marar si
    se adauga un ou.Se amesteca bine.Se umplu frunzele de praz (cate doua),si se aseaza in tava .
  • Se adauga sos de rosii,putina sare,marar,frunzele de praz de au ramas si o ceasca cu apa.Se pune capacul vasului si cu el la cuptor pentru o oara.Peste o ora aburind.Se poate servi cu putina smantana si ardei iute.

Punctează această reţetă

marrietteMarriette

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bune !

abuz