Sarmale in foi de praz
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Prazul se taie in bucati de aprox 12 cm,se cresteaza pe o parte ,ca in imaginea de mai sus.
Intr-o tigaie se caleste putin praz tocat .Se adauga orezul ,se lasa pe foc pana ce acesta devine putin auriu. - Se ia de pe foc , se lasa sa se raceasca,se amesteca cu carnea,se condimenteaza cu sare,piper,marar si
se adauga un ou.Se amesteca bine.Se umplu frunzele de praz (cate doua),si se aseaza in tava . - Se adauga sos de rosii,putina sare,marar,frunzele de praz de au ramas si o ceasca cu apa.Se pune capacul vasului si cu el la cuptor pentru o oara.Peste o ora aburind.Se poate servi cu putina smantana si ardei iute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bune !
Punctează această reţetă