Ingrediente: 625 g frisca lichida; 60 g zahar brun; 12-13 g gelatina fin maruntita; 2 lingurite de ness dizolvate in 4 linguri de apa rece; esenta de vanilie....
Ingrediente: Blatul: 200 g biscuiti (neindulciti ar fi cel mai bine) 80 g unt topit 50 g alune coapte la cuptor pt aproximativ 8 minute la 375F 2 linguri cacao...
Ingrediente: Bile de ciocolata ¾ ceasca smantana lichida (pentru frisca) 250 g ciocolata amaruie, taiata in bucati SAU 150 g ciocolata cu lapte + 100 g...
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 6 linguri zahar 1 plic Crem Ole ciocolata Pentru mousse de vanilie: 600 g ciocolata alba 1050 ml smantana dulce 2 plicuri...
Ingrediente: sunt: 7 oua 200 g zahar pudra 50 ml ulei 350 gr faina 1 praf de copt zahar vanilat, arome Pentru frisca naturala: 1 kg smantana grasa 150 gr zahar...
Ingrediente: 4 blaturi si 3 tipuri de crema bavareza, cafea si ganache si sirop. 12 oua 550 g zahar 140 g faine 240 ml lapte 110 g migdale macinate 340 g...
Ingrediente: pentru blat: 4 albusuri 1praf sare 5 linguri pline de zahar 1 linguri amidon 5 linguri pline cu nuca macinata pentru crema de unt: 1/2 litru de...
Ingrediente: Pt. blat: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri faina Pt. sirop: 400 ml apa 150 g zahar 2 plicuri de capucino de ciocolata...
Ingrediente: Pentru crusta: 140 g unt 75 g zahar fin 50 g migdale macinate fin sare semintele de la 1/2 baton vanilie 1 ou 245 g faina Pentru caramel: 150 g...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.