Ingrediente: 1 lingura de ulei de floarea soarelui 1 ceapa 1 lingurita de chimen 1 catel de usturoi 1 lingurita de ghimbir pudra (sau 1cm de ghimbir proaspat...
Ingrediente: Kofta (chiftele): 260 gr naut fiert, scurs o lingurita de sare 1 lingurita de boia de ardei sau praf de chili 1 lingurita de curcuma 20 gr de faina...
Ingrediente: 1 kg faina alba de grau, 2 oua, 1 pachet margarina, 250 g untura de porc, 1 lingurita de drojdie proaspata, sare dupa gust, 1 cutie smantana mica...
Ingrediente: 250 g faina 300 g branza sarata, branza de vaci sau telemea 50 ml smantana 2 oua 50 g unt un cub de drojdie 25g Pentru uns: un ou baut cu putin...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie...
Ingrediente: 1 pachet de unt 2 oua 400 g branza sarata 8 linguri smantana sare, chimen ,mac,susan un plic praf de copt stins cu 1 lingura otet, faina cat cuprinde
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.