Ingrediente: Ingrediente: * 400 gr penne rigate * 500 ml lapte * 200 gr cascaval * 100 gr branza telemea * 40 gr faina (adica 1 lingura) * 25 gr unt * sare,piper
Ingrediente: 250 gr penne 100 gr mozzarella rupta in bucatele 75 gr parmezan ras 50 gr cascaval (sau orice fel de branza) 50 gr gorgonzola sare, piper alb un...
Ingrediente: penne pentru o persoana (100-125g) carne tocata (150g) 1 ceapa mica 1 morcov mic 50ml vin alb 1/2 cutie cu rosii cuburi sau 1 ceasca cu suc de...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 150 g penne 4 feluri de branza 1 cub branza topita 100 g cascaval ras 50 g branza cu mucegai albastru 50 g branza de burduf 2 linguri de smantana...
Ingrediente: Pentru paste : 300g paste penne 2 linguri ulei florea soarului (sau ulei de masline) ½ lingurita sare Si doua litri apa (pentru a fierbe pastele)...
Ingrediente: 800 grame carne de pui deja preparata (se poate folosi un pui rotisat) taiata cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi pisati 2 linguri...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 250 g paste, de tip penne rigate sau mezze maniche 600 g vinete 800 g rosii 250 g cascaval parmezan razuit 2 oua 1 ceapa frunze de busuioc oregano...