Ingrediente: 250 g unt, 200 g ciocolata amaruie, 65 g faina, 65 g pudra cacao, 1/2 lingurita praf de copt, 300 g zahar brun, 3 oua+1 galbenus, 1 lingura esenta...
Ingrediente: Pentru aluat: 200 g faina, 25 g zahar pudra, 100 g unt. Pentru umplutura: 100 g ciocolata neagra, 4 linguri gem caise, 1 mango mare, 75 g zahar...
Ingrediente: 500 ml lapte, 4-5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, doua lingurite de cacao rom, vanilie, 2 pere mari bine coapte, piscoturi de sampanie,...
Ingrediente: 500 g faina 200 g nuci macinate 100 g alune sau migdale zdrobite 200 g piure de castane 50 g caise uscate taiate in cubulete 100 g stafide...
RETETA AM LUAT-O DE PE BLOG-UL LISSEI: http://torturilelissei.blogspot.com/2009/06/prajitura-cu-branza-si-cacao.html . IN PLUS FATA DE RETETA AM PUS VISINE DIN COMPOT. INGREDIENTE BLAT: 5 OUA 15 LINGURI DE ZAHAR 15 LINGURI DE ULEI 15 LINGURI D
In copilarie,nu era dimineata in care sa nu ma astepte pe masa o cacao cu lapte. Trebuia sa fie strecurata,nici calda nici rece,fara bulgari de cacao nedizolvata,fara urme de caimac. Nu eram mofturoasa nu ? Mama mi-o facea cu cacao.
Reteta Crema de cacao cu gelatina I Reteta Crema de ciocolata cu gelatina I Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g
Reteta pentru Cornete cu cacao 2 ou? mari (60 g bucata), 100 g f?in?, 20 g cacao, 100 g zah?r, 15 ml rom, 40 g unt, 100 g fri?c?. Albu?urile se bat spum?, cu furculi?a sau cu un tel mic, se adaug? zah?rul tos ?i romul ?i se bat în continuare,