Guguluf marmorat cu mascarpone
votează acum

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Ouale se mixeaza bine impreuna cu zaharul. Se adauga putin cate putin untul topit, pana obtinem o crema fina.
- Faina se cerne, se amesteca cu bicarbonatul stins cu otet si sarea. Se adauga apoi amestecul de oua, putin cate putin, zaharul vanilat si mascarponele amestecat cu branza de vaci.
- In forma de guguluf , unsa cu unt si presarata cu zahar, se toarna cam 3/4 din compozitie.
In restul se amesteca cacaua, omogenizand. - Se toarna peste aluatul deja asezat in forma, "amestecand" fara a obtine o compozitie uniforma ca si culoare,. Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc mare pt 15 min, apoi se scade focul la mijlociu si mai lasam aprox. 20 minute.
- Preparam glazura:
batem albusul de ou, nu mult, si adaugam apoi zaharul pudra si zeama de lamaie amestecand bine, bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!