Vols au vent cu mascarpone si zmeura

Desert
8 porții
Ușor
1 oră

De obicei, vol au vent sunt servite cu carne si ciuperci. De data aceasta, reinventam reteta si jucam cartea de originalitate, transformand-o intr-un desert, garnisit cu mascarpone si zmeura. Crocante si cremoase aceste vol au vent se potrivesc perfect intr-un bufet de dulciuri sau servite alaturi de cafea :-)


Ingrediente

8

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min


Observații

Zmeura : o puteti inlocui cu ce fructe doriti


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

petcu_d2013
petcu_d2013, 27/06/2018

Cred ca este grozava reteta !Multumesc mult!!!

(0) (0) abuz
cris_nedelcovici, 27/06/2018

Minunat ! Usor de facut si foarte "aratoasa"

(0) (0) abuz



+