Petitchef

Vols au vent cu mascarpone si zmeura

De obicei, vol au vent sunt servite cu carne si ciuperci. De data aceasta, reinventam reteta si jucam cartea de originalitate, transformand-o intr-un desert, garnisit cu mascarpone si zmeura. Crocante si cremoase aceste vol au vent se potrivesc perfect intr-un bufet de dulciuri sau servite alaturi de cafea :-)

Desert
8 porții
40 min
20 min
Ușor

Video

YouTube

Ingrediente

8

Materiale

  • 2 forme de taiat biscutii (1 de 7 cm diametru, 1 de 6 cm diametru)
  • mixer electric

Preparare

  • Etapa 1 - Vols au vent cu mascarpone si zmeura
    Desfaceti aluatul de foietaj. Taiati 4 cercuri cu taietorul mare de fursecuri si taiati 3 cercuri mici, cu taietorul mic, in interiorul cercuriilor mari.
  • Etapa 2 - Vols au vent cu mascarpone si zmeura
    Luati un cerc intreg de aluat si aplicati ou batut in jurul lui. Intepati-l cu o furculita. Apoi, asezati un cerc decupat deasupra. Aplicati ou batut, apoi puneti deasupra alt cerc decupat. Faceti acelasi lucru si cu al treilea.
  • Etapa 3 - Vols au vent cu mascarpone si zmeura
    Repetati operatiunea pana faceti 8 vol au vent. Ungeti cu ou batut si presarati cu zahar pudra. Puneti in cuptor timp de 20 de minute la 180° C. Lasati sa se raceasca bine.
  • Etapa 4 - Vols au vent cu mascarpone si zmeura
    Intr-un castron puneti mascarpone, frisca lichida, semintele de la pastaia de vanilie si zaharul pudra. Bateti cu mixerul pana se obtine un amestec ferm.
  • Etapa 5 - Vols au vent cu mascarpone si zmeura
    Puneti mousse de mascarpone in partea de jos a fiecarui vol au vent si zmeura deasupra. Se presara cu zahar pudra.
  • Etapa 6 - Vols au vent cu mascarpone si zmeura
    Gata!

Observații:

Zmeura : o puteti inlocui cu ce fructe doriti



Poze

Vols au vent cu mascarpone si zmeura
Vols au vent cu mascarpone si zmeura - poza 2
Vols au vent cu mascarpone si zmeura - poza 3
Vols au vent cu mascarpone si zmeura - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

petcu_d2013
petcu_d2013, 27/06/2018

Cred ca este grozava reteta !Multumesc mult!!!

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 27/06/2018

Minunat ! Usor de facut si foarte "aratoasa"

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Buturuga tiramisu si zmeura
Buturuga tiramisu si zmeura
10 porții
5 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - petitchef
Tiramisu cu zmeura - petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tarta de zmeura cu crema de migdale
Tarta de zmeura cu crema de migdale
10 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta regilor cu zmeura si fistic
Tarta regilor cu zmeura si fistic
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
12 porții
3 ore
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Eclere cu zmeura si fistic
Eclere cu zmeura si fistic
8 porții
2 h 35 m
Dificil
4.9 / 5

Articole conexe

Zmeura- izvor de vitamine si minerale Zmeura- izvor de vitamine si minerale Mascarpone – o branza atipica Mascarpone – o branza atipica

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează