Chec "patru sferturi"

Ingrediente
4
Cost estimat: 8.41Euros€ (2.1€/porție)
Preparare
Preparare40 min
Gătire45 min
- Se separa albusurile de galbenusuri....albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Untul si zaharul se mixeaza impreuna pana devin o crema fina,apoi se adauga galbenusurile si se amesteca bine apoi cu o lingura se incorporeaza si faina care o trecem prin sita iar la urma albusurile ,amestecand de jos in sus la sfarsit aluatul va arata asa.
- Acest aluat il impartim in 2 parti egale una o lasam asa iar in cealalta adaugam 2 lg de cacao.
- Pregatim o forma de chec ,o tapatam cu hartie de copt,apoi cu ajutorul unei bucati de carton impartim tava in doua intr-o parte punem o parte din aluatul alb iar in cealalta o parte din aluatul cu cacao.
- Apoi facem un alt strat invers decat celalalt de dedesupt(sper ca ati inteles.Scoatem cartonul si dam la cuptor la 190 grade pentru circa 45 minute.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 845Kcal
- Carbo: 100.4g
- Grăsimi: 46.3g
- Grăsimi sat.: 28.9g
- Proteine: 6.6g
- Fibre: 0.1g
- Zahăr: 99.7g
- ProPoints: 23
- SmartPoints: 45
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă