Ingrediente: 150 g. biscuiti pisati 100 g alune pisate 100 g unt 2-3 banane coapte 1/2 cana stafide auri 100 g zahar 4-5 l de apa zeama de lamaie 400 g...
Ingrediente: 250 ml ulei 250 zahar brun 3 oua 1 cana rasa de morcov razalit si scurs 120 g nuci taiate marunt 375 g faina 1 plic praf de copt Glazura: 30 g unt...
Ingrediente: Pentru merele caramelizate: 150 g zahar 50g unt 8-10 mere curatate de coaja si samburi si taiate felii scortisoara, cuisoare, ghimbir, nucsoara,...
Ingrediente: Blat baza 15 biscuiti (sau 5 crakers mari) 40g unt topit 3 linguri zahar cristal MARGARITAR 20g musli cu fructe 1 varf de sare Pasta de branza 450g...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: PT CRUSTA - 180 g biscuiti graham / integrali / digestivi 113 g unt topit 24 g zahar 1 g esenta de vanilie PT CREMA - 680 g crema de branza 210 g...
Ingrediente: un piept de curcan 400 g aluat foitaj 200 g crema de branza cu verdeata 100 g parmesan ras 100 g Cheddar ras 1 ou 400 g rosii cherry coapte,...
Ingrediente: Aluat: - 1/2 cub de drojdie - 100 ml de lapte - 330 g de faina - 60 g de zahar - 1 praf de sare - 1 ou - 40 g de unt moale - 1 plic de zahar...
Ingrediente: Blat: 350 grame faina 100 g untura un ou un praf de sare 150 g zahar zahar vanilat o lingurita praf copt apa rece Crema de branza: 1 kg branza vaci...
Crema de branza este descrisa ca o branza proaspata, moale, tartinabila care se consuma in stare proaspata. Are un termen de valabilitate scurt, cu o aroma usoara si un gust dulce. La temperatura camerei, crema de branza se intinde cu usurinta si are o textura neteda...