Tort cu crema de branza si caise

Ingrediente
8
Pentru blat:
Pentru crema:
Pentru sirop:
Pentru ornat:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Pentru blat se separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana acesta se topeste apoi se incorporeaza albusurile batute spuma si faina in ploaie.
- Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptorul preincalzit 30 minute la foc mediu.
- Pentru crema se amesteca branza cu zaharul pudra, untul, galbenusurile, coaja de lamaie, esenta de vanilie si caisele taiate cubulete.
- Se incorporeaza albusurile batute bezea cu zaharul si se da crema la rece.
- Dupe ce s-a racit blatul se taie in trei. Se insiropeaza cu siropul de zahar si se distribuie crema intre blaturi.
- Se orneaza tortul cu frisca batuta si bucati de caise.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă