Tort cu crema de branza si caise

Tort cu crema de branza si caise
Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Pentru blat:

Pentru crema:

Pentru sirop:

Pentru ornat:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Pentru blat se separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana acesta se topeste apoi se incorporeaza albusurile batute spuma si faina in ploaie.
  • Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptorul preincalzit 30 minute la foc mediu.
  • Pentru crema se amesteca branza cu zaharul pudra, untul, galbenusurile, coaja de lamaie, esenta de vanilie si caisele taiate cubulete.
  • Se incorporeaza albusurile batute bezea cu zaharul si se da crema la rece.
  • Dupe ce s-a racit blatul se taie in trei. Se insiropeaza cu siropul de zahar si se distribuie crema intre blaturi.
  • Se orneaza tortul cu frisca batuta si bucati de caise.

Punctează această reţetă

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: